Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Άσμαν Γεωργιάννα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Γεωργιάννα Άσμαν, γεννήθηκε το 1994 και κατοικεί μόνιμα στον Εύοσμο από το 2009. Είναι παντρεμένη και έχει δύο υπέροχα κορίτσια. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον τομέα της νοσηλευτικής στο ΤΕΙ της Λαμίας αποκτώντας σημαντικές γνώσεις αλλά και κατανοώντας σε βάθος την ανθρώπινη φύση σε σχέση με την νοσηλευτική φροντίδα και την προσφορά.

Η υποψηφιότητά της αποτελεί μία έμπρακτη προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός ανεπτυγμένου και προοδευτικού δήμου. Ως μητέρα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα παιδείας και σχολικής υποδομής. Πιστεύει ότι τα παιδιά μας χρειάζονται το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.

Ακόμη, δε γίνεται να μιλάμε για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών χωρίς να συνυπολογίσουμε την ανάγκη για αύξηση του αισθήματος ασφαλείας για τους δημότες. Η παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» έχει εγκύψει ουσιαστικά πάνω από το ζήτημα αναδεικνύοντάς το αλλά και διεκδικώντας καλύτερη αστυνόμευση.

Συντάσσεται μαζί με την Μαρία Μανούκα ζητώντας με επιχειρήματα, θέληση και πυγμή την αλλαγή για τον τόπο μας. Δεσμεύεται να εργαστεί με αφοσίωση και αποφασιστικότητα για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για την περιοχή μας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»