Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Αβράμης Γεώργιος 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Γεώργιος Αβράμης γεννήθηκε το 1976 στο Νομό Σερρών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, μία κόρη που σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής, καθώς και έναν γιο που είναι μαθητής σε Λύκειο.

Έχοντας τον Ευόσμο ως τη μόνιμη κατοικία του, απασχολείται στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με πτυχίο στον τομέα των Μηχανών & Συστημάτων Αυτοκινήτων, ενώ την παρούσα χρονική στιγμή επιδιώκει την απόκτηση δεύτερου πτυχίου στην Τεχνολογία Τροφίμων, προχωρώντας σε συνεχή εκπαίδευση και αναβάθμιση των γνώσεων του.

Ακόμη, έχοντας εμπλακεί σε οργανωτικούς ρόλους ως Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολικές μονάδες του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου (5ο Γυμνάστιο Ευόσμου και 4ο ΓΕΛ Ευόσμου), έχει αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις στην διαχείριση και τη συνεργασία με κοινωνικούς φορείς.

Μέσω της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» δεσμεύεται να αναλάβει πρωτοβουλίες και να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να βελτιώσουμε το δίκτυο μεταφορών, ενισχύοντας τις συγκοινωνίες και διευκολύνοντας την κυκλοφορία στους δρόμους. Θα επιδιώξει την αναβάθμιση των οδικών υποδομών και την επέκταση των δικτύων μέσων μαζικής μεταφοράς. Η εμπειρία και η εργατικότητα της κυρίας Μαρίας Μανούκα εγγυώνται ότι οι ανάγκες και οι προκλήσεις θα αντιμετωπιστούν με επιτυχία. Σας ζητάει να τους εμπιστευτείτε για έναν προοδευτικό δήμο.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.