Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Αγγελίτσης Γεώργιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ονομάζεται Γιώργος Αγγελίτσης και κατοικεί στον Εύοσμο από το 1996. Είναι παντρεμένος με την Άννα Χατζηιωαννίδου που εργάζεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Δουλεύει σε εταιρεία εμπορείας επαγγελματικού φωτισμού και αναλμβάνει τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Μέσω της εργασίας του, συνεισφέρει στην προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, παρέχοντας βιώσιμες λύσεις για την τοπική κοινότητα.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της συμμετοχής στην κοινότητά μας, συμμετέχει ενεργά σε τοπικά προγράμματα βελτίωσης του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την προσφορά του στον τοπικό δήμο γι’αυτό και αποφάσισε να συμπορευτεί με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα.

Θα προσφέρει με την εμπειρία του και τις δεξιότητές του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και την ανάπτυξη της κοινότητάς μας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»