Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Αθανασιάδου Πολυκλέτα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Πολυκλέτα Αθανασιάδου, είναι γεννημένη στην Γεωργία και από το 1994 ζει μόνιμα στην Ελλάδα. Μετά από τις σπουδές της στο τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, παρακολούθησε με επιτυχία δύο μεταπτυχιακά προγράμματα εξειδικεύοντας περαιτέρω τις γνώσεις της στην «Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και διακυβέρνηση» και στη «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών» αντιστοίχως.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως Διοικητική Υπάλληλος στον Δημόσιο Τομέα. Εκεί, απασχολήθηκε κυρίως στον τομέα της οργάνωσης και έμαθε πολλά για την αποτελεσματική λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών, καθώς και για τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και προγραμματισμού του προϋπολογισμού.

Η γνώση αγγλικών, ρωσικών, τουρκικών και γεωργιανών της προσφέρει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με διαφορετικές εθνικότητες και να ενισχύση την διαπολιτισμική αλληλεπίδραση στην περιοχή μας.

Με τη συμμετοχή της στην παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου”, δεσμεύεται να εργαστεί με πάθος και αφοσίωση για την προώθηση των συμφερόντων των συνδημοτών της. Σας ζητά την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας στις επερχόμενες εκλογές. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα ευνοεί την ανάπτυξη και την ευημερία όλων μας!

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»