Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Αναστασιάδης Χαράλαμπος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για το δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Αναστασιάδης Χαράλαμπος, είναι γεννημένος στις Δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης με καταγωγή από Καβάλα. Είναι παντρεμένος εδώ και δύο δεκαετίες με μια υπέροχη γυναίκα, που εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο ΑΠΘ και μαζί έχουν αποκτήσει ένα αξιαγάπητο αγόρι 14 ετών.

Επαγγελματικά διατηρεί επιτυχώς με τον αδερφό του μια επιχείρηση εμπορικού χαρακτήρα εδώ και σχεδόν 30 χρόνια με αντικείμενο την πώληση ανταλλακτικών και φορτηγών και ελαφριών επαγγελματικών αυτοκινήτων, σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Ακόμη, πλέον «τρέχει» και νέο πρότζεκτ ως μέλος σε νεοσύστατη εταιρία, που σχετίζεται με τις πωλήσεις προκατασκευασμένων, αρθρωτών σπιτιών, εξοχικών κατοικιών και ξενοδοχειακών μονάδων.

Σαν δραστήριος άνθρωπος που δεν επαναπαύεται, Κυνηγάει συνεχώς το καλύτερο για τη δουλειά του. Το ίδιο θέλει και για την περιοχή του! Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου παρουσιάζει πολλά και γνωστά σε όλους μας πλέον προβλήματα. Μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων θα μπορέσει να μπει ένα τέλος στον κατήφορο και την υποβάθμιση που βιώνει ο τόπος μας.

Γι΄αυτό αποφάσισε να συνταχθεί με την παράταξη ‘Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ.Κορδελιού-Ευόσμου’ και την Μαρία Μανούκα, προκειμένου να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές στον δήμο.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».