Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ανδρικάκης Ιωάννης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Ανδρικάκης Ιωάννης είναι γεννημένος στο Διδυμότειχο. Υπηρετεί τον ελληνικό στρατό ως μόνιμος επιλοχίας πεζικού. Έχοντας αφιερώσει αρκετά χρόνια στην στρατιωτική του καριέρα, έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και προσφέρει τις γνώσεις του και τις ικανότητές του προς όφελος της τοπικής κοινότητας.

Τα τελευταία χρόνια, έχει εγκατασταθεί στην περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο τους παιδιά. Αυτός ο Δήμος αποτελεί τον τόπο διαβίωσής όπου αναπτύσσουμε την καθημερινή μας ζωή. Ωστόσο, διάφορες ανησυχίες και αβεβαιότητες αναδύονται σχετικά με το μέλλον, τόσο για τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, όσο και για όλους τους κατοίκους του Δήμου.

Σε αυτό το πλαίσιο, συμπαρατάσσεται με την κ.Μανούκα, και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις αξίες και τις αρχές που εκπροσωπεί. Πιστεύει ότι η προσφορά του ως επιλοχίας πεζικού, με την εμπειρία του στον τομέα αυτό και τη δέσμευσή του για την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας, θα μπορέσει να συμβάλει στη βελτίωση της περιοχής και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Είναι αποφασισμένος να δραστηριοποιηθεί ενεργά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και να εργαστεί για τη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για την τοπική μας κοινότητα. Με την εμπειρία του, την αφοσίωσή του και το πάθος του για την προαγωγή του κοινού καλού, ελπίζει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πολιτών και να συνεργαστεί με όλους για την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.