Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Αντίνου Χρήστος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1972 και τρία χρόνια αργότερα επέστρεψε με την οικογένειά του στην Ελλάδα, όπου και κατοικήσαν στο δήμο του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου.

 Από το 1999 μέχρι το 2019 υπήρξε κάτοικος του Ευόσμου, και έτσι τα παιδιά του μεγάλωσαν και πήγαν σχολείο σε αυτήν τη δημοτική ενότητα. Τα τελευταία 4 χρόνια κατοικεί και πάλι στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί και στις δύο κοινότητες του δήμου, με αποτέλεσμα να έχει καλή εικόνα της αγοράς. Αυτή ήταν και η κινητήριος δύναμη ώστε να δημιουργήσει μαζί με άλλους συναδέλφους τον «Εμπορικό Σύλλογο Ελ. Κορδελιού», μέσω του οποίου δόθηκε και ώθηση για την μετέπειτα δημιουργία του «Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου».

Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2019.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει ως εφαλτήριο την αγάπη του για τον τόπο του και την ανάγκη να τον δεί να ευημερεί, να αναπτύσσεται σε έναν τόπο που «αξίζει να ζεις και να εργάζεσαι». Για τη σημερινή και τις επόμενες γενιές.

Είναι επιλογή χρέους και ευθύνης.

Για αυτό και αποφάσισε εκτός της φιλανθρωπικής, κοινωνικής και συνδικαλιστικής του δράσης να ασχοληθεί ενεργά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες, οι οποίες παρουσιάζουν εικόνες αποσύνθεσης και εγκατάλειψης.

Συστρατεύεται με την Μαρία Μανούκα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου» καθώς πιστεύει ότι η κ. Μανούκα έχει το ήθος και τον δυναμισμό να φέρει την ανάπτυξη στον κατάφωρα αδικημένο δήμο. Με καθαρές θέσεις για την Αυτοδιοίκηση και τον δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου.

Δέσμευσή του να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών όλων σας!».