Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ασλανίδου Ελένη

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Ελένη Ασλανίδου γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1982 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όπου και έζησε μέχρι την Α’ τάξη του Γυμνασίου.

Έπειτα μετακόμισε στον Εύοσμο και συνέχισε να φοιτεί στο 5ο Γυμνάσιο Ευόσμου. Στην ηλικία των 20 ετών παντρεύτηκε, έχει πλέον πενταμελή οικογένεια και είναι κάτοικος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Εργάζεται από μικρή ηλικία, και αυτό το γεγονός την δίδαξε την εργατικότητα, την επιμέλεια και την προσήλωση στους στόχους. Δούλεψε σε τηλεφωνικό κέντρο τηλεπωλήσεων γύρω στα δυόμιση χρόνια. Έπειτα ήταν συνοδός σε σχολικό λεωφορείο αλλά και μέσα στο σχολείο ως βοηθός – συνοδός στις δραστηριότητες των παιδιών. Δούλεψε επίσης σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο για πέντε χρόνια και αμέσως μετά ως νταντά δύο βρεφών για τέσσερα χρόνια.

Το 2019 εργάστηκε στα Κοινωφελή στο τμήμα «Υπηρεσία Πρασίνου» στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.

Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να συστρατευτεί με τη Μαρία Μανούκα και τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου» είναι επειδή πιστεύει ότι μετά από όσα έχουν δει τα τελευταία χρόνια, ο δήμος μας χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή, και η Μαρία Μανούκα έχει την ικανότητα για διαμόρφωση οράματος και στόχων που να ανταποκρίνενται στις ανάγκες των δημοτών.