Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Αχελωνούδης Αναστάσιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Αναστάσιος Αχελωνούδης, γεννήθηκε το 1997 και είναι μόνιμος κάτοικος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Από μικρός έβαζε υψηλούς στόχους και εργαζόταν πολύ σκληρά και αφοσιωμένα μέχρι να τους εκπληρώσει. Ένας από αυτούς ήταν και οι σπουδές του στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών από όπου αποφοίτησε το 2020. Την αμέσως επόμενη χρονιά θέλησε να εντρυφήσει ακόμη περισσότερο στο αντικείμενο που αγαπάει και προχώρησε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο «Ευφυή Δίκτυα Ηλεκτρικής Ενέργειας». Η εκπαίδευσή του τού προσφέρει επίσης δεξιότητες στους τομείς του προγραμματισμού (LAD, FBD), Siemens (PLC) logo, Digsilent PowerFactory, της Μηχανικής Υψηλής Τάσης αλλά και της Μηχανικής Ηλεκτρικής Ισχύος.

Πέρα από το θεωρητικό κομμάτι, που το θεωρεί στυλοβάτη της συνολικής επιτυχίας ενός εγχειρήματος, σημαντικό ρόλο στη ζωή του κατέχει και ο πρακτικός τομέας, εν ολίγοις η επαγγελματική εργασία! Από το 2018 βρίσκεται ανελλιπώς στον εργασιακό στίβο και συμβάλλει από το δικό του μετερίζι στην ομαλή λειτουργία του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα, ανά διαστήματα έχει απασχοληθεί σε θέσεις που αφορούν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ενώ έχει πραγματοποιήσει και πρακτική άσκηση μέσω Erasmus πάνω στα ηλεκτρικά δίκτυα. Από το 2020 «έτρεξε» τη δική του ατομική επιχείρηση αναλαμβάνοντας εργασίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών μηχανικού.

Ο βασικός λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και να συστρατευτεί στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου» είναι η βαθιά του ανάγκη να προσφέρει και να συμβάλλει θετικά στην τοπική κοινωνία του δήμου. 

Χρειάζεται νέες, φρέσκιες ιδέες για να μπορέσουν όλοι μαζί να φτιάξουν ένα καλύτερο περιβάλλον για τους ίδιους αλλά και τις επόμενες γενιές, η Μαρία Μανούκα έχει το όραμα και τη θέληση να το επιτύχει!