Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Βαΐλου Ουρανία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Βαΐλου Ουρανία γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 2000. Είναι κάτοικος του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και αποφοίτησε από το Διαπολιτισμικό γυμνάσιο και λύκειο Ευόσμου. Το καλοκαίρι του 2022 αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με Άριστα.

Σήμερα, συνεχίζει τις σπουδές της σε 2 μεταπτυχιακά προγράμματα του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το πρώτο μεταπτυχιακό έχει τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή» και το δεύτερο «Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία».

Ως κάτοικος του δήμου γνωρίζει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία! Συχνά ακούει παράπονα από τον περίγυρό της, αλλά και από άλλους δημότες για κάποια σημεία του δήμου, τα οποία αποτελούν σημαντικές πτυχές που επιδρούν αρνητικά στην συνολική εικόνα του δήμου τόσο για τους δημότες όσο και για άλλους πολίτες των παρακείμενων περιοχών.

Η υποψηφιότητα μιας γυναίκας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2022 είναι για μένα κάτι πρωτοπόρο, σύγχρονο και θα έλεγα ριζοσπαστικό, αφού όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την αυτοδιοίκηση να κυριαρχείται από άντρες.

Για αυτό το λόγο στηρίζει τη Μαρία Μανούκα, μια καταξιωμένη γυναίκα στον χώρο της και γιατί όχι πλέον και στην αυτοδιοίκηση του δήμου Ελ. Κορδελιού – Εύοσμου. Γνωρίζει ότι διακατέχεται από θέληση, όρεξη, κυρίως ικανότητες και είναι πλέον η καταλληλότερη να κάνει το δήμο μας όσο καλύτερο γίνεται.