Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Γαρούφας Αθανάσιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Γεννήθηκε στην Αμφίπολη Σερρών το 1964 από γονείς αγρότες. Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Υπηρετεί από το 1989 ως Δάσκαλος στην Α\θμια Εκπαίδευση και από το 2004 ως σήμερα διδάσκει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Η εργατικότητα του και το ανήσυχο για δημιουργία πνεύμα του, σε συνδυασμό με τη διάθεση προσφοράς και του εθελοντισμού τον οδήγησαν από τα φοιτητικά του χρόνια να αναπτύξει έντονη αγωνιστική και συνδικαλιστική δράση, την οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα με αφοσίωση και εντιμότητα.

Στο πλαίσιο αυτό διετέλεσε Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και από το 2020 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Το 2022 εξελέγει μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΕΔΟΘ -Ν/Τ ΑΔΕΔΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ενώ από το 2004 εκλέχτυκε ανελλιπώς Αντιπρόσωπος των Γενικών συνελεύσεων της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

Δε θα πάψει ποτέ να αγωνίζεται για τα παιδιά και το δικαίωμά τους για μια ποιοτική παιδεία και εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς.

Το 2014 εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου και του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2019.

Στηρίζει την Μαρία Μανούκα για δήμαρχο και θα συμμετέχει στην παράταξή της σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ήρθε η ώρα ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος να αλλάξει σελίδα και να μπει σε διαδικασία ανάπτυξης.

Θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις του και εύχεται να έχουν έναν ευγενή προεκλογικό αγώνα.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα ας είναι όλοι μαζί!