Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Γεωργίου (Λακούβας) Ευάγγελος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Βαγγέλης Γεωργίου τα τελευταία 25 χρόνια εργάζεται σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ως διασώστης παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες σε συνανθρώπους μας. Έχει διατελέσει ταμίας στο σωματείο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, ενώ το 1998 υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Καβάλας για δύο έτη. Σε τοπικό επίπεδο, κατέβηκε δύο φορές στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλους του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου το 1994 και το 1998. Ακόμη, έχει διατελέσει ταμίας στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Σαρακατσαναίων, ο «Σταυραετός».

Σε προσωπικό επίπεδο, έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με την Δέσποινα Τσαπνίδου από το 1997 και αμφότεροι είναι περήφανοι γονείς τριών υπέροχων νέων ανθρώπων. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους σπουδάζουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ ο «Βενιαμίν» τους είναι μαθητής Λυκείου.

Επιθυμεί έναν δήμο σύγχρονο που στο επίκεντρό του να βρίσκεται ο πολίτης και η διοίκησή του να δουλεύει για την ευημερία του πολίτη. Έναν δήμο με κοινωνικό χαρακτήρα και ανθρώπινη ταυτότητα, προσιτή και ουσιαστική. Αυτός ο δήμος για τον ίδιο έχει το ονοματεπώνυμο της Μαρίας Μανούκα και δίπλα της όλους εμάς που πιστεύουν σε ένα ζωηρό αύριο για τα παιδιά. Αφήνοντας μία για πάντα στο παρελθόν, το καταθλιπτικό χτες. 

Σας καλούν να τους στηρίξετε!

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου!