Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Γεωργιάδου Ιφιγένεια

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Ιφιγένεια Γεωργιάδου γεννήθηκε στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, το 1996. Η μόνιμη κατοικία της εδώ και χρόνια είναι στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής της και της ταυτότητάς της.

Τα τελευταία δύο χρόνια, από το 2021, ασκεί ελεύθερο επάγγελμα, γεγονός που πρακτικά σημαίνει την πλήρη εξοικείωσή της με τον προγραμματισμό και την οργάνωση όπως επίσης και με τους κανόνες της αγοράς. Παράλληλα, βρίσκεται στο τέλος των σπουδών της οι οποίες έχουν ως αντικείμενο την Γλώσσα Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης.

Διαθέτει ικανοποιητική γνώση στον τομέα των υπολογιστών, και είναι εξοικειωμένη με την επίλυση προβλημάτων σε αυτόν τον τομέα. Η γλωσσική της ευελιξία, στα αγγλικά, γαλλικά και ρωσικά, της επιτρέπει να επικοινωνεί απρόσκοπτα και να εκφράζεται με σαφήνεια και ακρίβεια σε αυτές τις γλώσσες κατανοώντας και σεβόμενη παράλληλα τις διαφορετικές κουλτούρες του κάθε λαού.

Πιστεύει ακράδαντα ότι ο πολιτισμός αποτελεί τον πυρήνα μιας κοινωνίας και τη βάση για την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών. Το ομαδικό πνεύμα που την διακατέχει αλλά κυρίως η αγάπη για την περιοχή της την οδήγησαν στην απόφαση να ενταχθεί ως υποψήφια στον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Μέσω της υποψηφιότητάς της, επιδιώκεί να συμβάλλει στην προώθηση και προστασία του πολιτισμού στην τοπική μας κοινότητα, να προωθήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις, να υποστηρίξει τους πολιτιστικούς φορείς και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των πολιτών σε πολιτιστικές δραστηριότητες καθώς και να είναι δίπλα τους ως ακροάτρια στα ζητήματά τους και να μπορέσει με τη σειρά της να γίνω η «φωνή» των προβλημάτων τους.

Μόνο μέσω της ομαδικής εργασίας θα προαχθεί το κοινό καλό του δήμου και γι’ αυτό σας καλεί να στηρίξετε την ίδια καθώς και την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Μανούκα.

Μαζί στην Aνάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου!