Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Γιάννη Αυγερινή

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό της.

 

Η Αυγερινή Γιάννη γεννήθηκε στο Αργυρόκαστρο της Αλβανίας. Κατοικεί στον Εύοσμο 30 χρόνια, είναι 44 χρονών και έχει δύο παιδιά.

Κατέχει πτυχίο κομμωτικής και μαγειρικής από το επαγγελματικό λύκειο και τώρα εργάζεται ως υπάλληλος σε ιδιωτική κλινική όπου έμαθε να λειτουργεί με αποφασιστικότητα και κάτω υπό πίεση.

Είναι επίσης Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ευόσμου αφού διετέλεσε 2 χρόνια ως μέλος. Μέσα από τη θέση αυτή, ανέλαβε ευθύνες που αφορούν τη βελτίωση της εκπαίδευσης.

Η συμβολή της στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων είναι μια απόδειξη της αφοσίωσής της στην εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου μας. Οι προσπάθειές της στον σύλλογο καταδεικνύουν την πίστη της στη δύναμη της εκπαίδευσης και της συνεργασίας για την ανάπτυξη των νέων γενεών.

Μέσω της συμμετοχής της στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη δράση της σε κοινωνικές πρωτοβουλίες, για τη βελτίωση του δήμου μας και την υποστήριξη των νέων προς ένα λαμπρότερο μέλλον.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»