Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Γιαννίκα Δήμητρα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Δήμητρα Γιαννίκα γεννήθηκε το 1984. Κατάγεται από την Αρκαδία Πελλοπονήσου και είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης από το 2004 ενώ στον Εύοσμο κατοικεί από το 2007. Έχει φέρει τα εκλογικά της δικαιώματα από το 2008 στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου γιατί πιστεύει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ψηφίζουμε στον τόπο που κατοικούμε.

Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Παρά το γεγονός ότι σπούδασε την κομμωτική τέχνη και την εξάσκησε αρκετά χρόνια, με κέρδισε τελικά η αγάπη για τα παιδιά και γι’αυτό το λόγο αποφάσισε να σπουδάσει βοηθός βρεφονηπιοκόμου όπου και αποφοίτησε. Ήταν εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης, και έχει λάβει γνώσεις πρώτων βοηθειών ενώ παρακολουθεί σεμινάριο Ειδικής Αγωγής.

Αυτό που την έκανε να ενταχθεί στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα, είναι το πάθος της για τη βελτίωση του δήμου.

Ο μεγάλος αριθμός σε νέους και παιδιά στον δήμο, την ωθεί να αγωνισεί όπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι για να τους παρέχουμε το καλύτερο σε υποδομές και παροχές που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την άθληση και την ψυχαγωγία.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»