Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Γκαρπούζη Ευανθία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό της.

 

Η Ευανθία Γκαρπούζη (Εύα) είναι 37 ετών, γεννήθηκε το 1986. Τα τελευταία χρόνια πιο συγκεκριμένα από το 2011 κατοικεί μόνιμα στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Διατηρεί έναν ευτυχισμένο γάμο με τον σύζυγό της, Σταμάτη Τσουκαλά και αμφότεροι έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά καθώς έχουν υιοθετήσει ένα χαριτωμένο σκυλάκι, τη Ρόζι.

Επαγγελματικά απασχολείται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ αναλαμβάνοντας μεγάλες ευθύνες ούσα διευθύντρια. Ακόμη, διατελεί αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ενώ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 υπήρξε ταμίας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 36ου και 17ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου. Παράλληλα με τα παραπάνω, ασχολείται και με τον τομέα των εικαστικών.

Αποφάσισε να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» διότι θεωρεί πως η Μαρία Μανούκα είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο να ηγηθεί στον Δήμο, δίνοντάς του νέα ώθηση για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για τα παιδιά.

Συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα καθώς έχει μεγάλη πίστη πως ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου μπορεί και πρέπει υπό την κατάλληλη καθοδήγηση να ακμάσει και να καρποφορήσει καταλαμβάνοντας τη θέση που του αξίζει στη συνείδηση των δημοτών, θέση υπερηφάνειας και ικανοποίησης!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»!