Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Γλαβίνας Θεοδόσης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Θεοδόσης Γλαβίνας είναι 26 ετών, γεννηθείς το 1996. Μεγάλωσε στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, σκοπεύει να παραμείνει εδώ και φιλοδοξεί να δει τον τόπο του να ακμάζει οικονομικά αποτελώντας πόλο έλξης για τους νέους ανθρώπους. Σπουδάζει στο τμήμα Ιερατικών Σπουδών της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και παράλληλα τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Στο παρελθόν είχε απασχοληθεί στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών (2015-2018) σε κορυφαία ελληνική εταιρεία απ’ όπου αποκόμισε πολύτιμες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες.

Είναι έτοιμος να εργαστεί με επιμέλεια, προσήλωση και αστείρευτη όρεξη έχοντας ως μοναδικό στόχο την ευημερία του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Γι’ αυτόν τον λόγο ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στηρίζει την επικεφαλής του συνδυασμού κα.Μαρία Μανούκα καθώς πιστεύει πως μία επιτυχημένη επαγγελματικά γυναίκα με γνώσεις και κοινωνική ενσυναίσθηση είναι η μοναδική λύση που θα πάει μπροστά τον Δήμο. 

Σας καλεί να τους εμπιστευτείτε έμπρακτα τον Οκτώβριο του 2023!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»