Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Γοτουχίδου Ελισάβετ

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Η Ελισάβετ Γοτουχίδου γεννήθηκε το 1978 στα Γιαννιτσά Πέλλας όπου και μεγάλωσε. Στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ζει από το 2008 με τον σύζυγό της ο οποίος είναι ιδιοκτήτης σχολών οδηγών τα τελευταία 20 χρόνια και μαζί απεκτήσαν δύο παιδιά, τη Νεφέλη που σήμερα είναι 17 ετών και τον Μιχάλη που είναι 13 χρόνων.

Στον επαγγελματικό τομέα, εργάστηκε ως λογίστρια στο οικογενειακό τους λογιστικό γραφείο για 11 χρόνια και στη συνέχεια αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της διαδικτυακό κατάστημα γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια απασχολείται στον τομέα της αισθητικής άκρων ενώ σε λίγους μήνες ολοκληρώνει τον κύκλο σπουδών της στον τομέα «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας». Ακόμη, ιδιαιτέρως ενεργή είναι η παρουσία της σε διάφορες κοινωνικές ομάδες που ασχολείται κυρίως με θέματα μητρότητας, ενώ σε κάθε ευκαιρία υποστηρίζει έμπρακτα τη γυναικεία αλληλεγγύη.

Αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την αυτοδιοίκηση καθώς πιστεύει πως ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου αξίζει περισσότερα, τα οποία πρέπει να διεκδικήσει προκειμένου να έχει σωστή αναβάθμιση και εξέλιξη. Για μένα η επικεφαλής της παράταξης Μαρία Μανούκα είναι το πρόσωπο που έχει τη θέληση και όλα τα εχέγγυα να αναδιαμορφώσει ουσιαστικά τον Δήμο μας.

Σας καλούν να τους στηρίξετε έμπρακτα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να κάνουν πράξη όλες τις δεσμεύσεις για έναν δήμο που θα είναι σύμμαχος του πολίτη.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου».