Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Γρόντα Θεανώ

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Η Θεανώ Γρόντα κατοικεί 30 χρόνια στο Ελευθέριο Κορδελιό. Είναι μητέρα δύο υπέροχων δίδυμων παιδιών, που σήμερα είναι 17 ετών. Η οικογένειά της είναι μονογονεϊκή, και ως γονέας, έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ευημερία και την εκπαίδευση των παιδιών της.

Έχει επίσης αναλάβει τη θέση της προεδρίας στον Σύλλογο Γονέων του πρώτου ΕΠΑΛ Ελευθερίου Κορδελιού. Αυτή η θέση της έχει δώσει τη δυνατότητα να συμβάλλει ενεργά στον δήμο.

Μέσα από τον σύλλογο, έχει υλοποιήσει πολλές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση της εκπαίδευσης και της καθημερινότητας των παιδιών. Έχει επιδιώξει την προώθηση της βιώσιμης ζωής και την ευαισθητοποίηση των παιδιών για τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα.

Είναι πεπεισμένη ότι με την εμπειρία της στον σύλλογο και την αφοσίωσή της μπορεί να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στο δήμο συμμετέχοντας στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα. Θα συνεχίσει να αγωνίζομαι για τη βελτίωση της εκπαίδευσης. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και το δήμο.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»