Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Δήμζας Φώτιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Φώτιος Δήμζας γεννήθηκε πριν 46 χρόνια. Μεγάλωσε και ζει στον Εύοσμο. Με την εκπλήρωση των μαθητικών του υποχρεώσεων το 1995 στο 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου, πέρασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, όπου αποφοίτησε το 2001.

Έπειτα ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Τεχνικού Σώματος. Αμέσως μετά, άρχισε να εξασκεί το επάγγελμα του Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Παράλληλα, ξεκίνησε την παρακολούθηση ενός μεταπτυχιακού προγράμματος και απέκτησε MSc στην Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας. Από το 2010 εργάζεται στον Εθνικό Φορέα Πιστοποιήσεων (ΕΒΕΤΑΜ), στον Τομέα των βιομηχανικών ελέγχων και εξιδεικευμένων πιστοποιήσεων.

Ο Δήμος μας συνεχώς μεγαλώνει και για την ανάπτυξή του πρέπει να υπάρχει συνεργασία, για σωστή ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αυτή η συνεργασία, δεν πρέπει να έχει πελατοκεντρικό χαρακτήρα συμφερόντων της Διοίκησης του Δήμου με “μερικούς”, αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ με ΟΛΟΥΣ, με όλους τους Δημότες και όλους όσους μένουν και εργάζονται στον Δήμο μας.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που τον οδήγησε να συστρατευτεί στην παράταξη «ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ» με εγγυήτρια της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ την Επικεφαλής κα Μαρία Μανούκα.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»