Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Δανιηλίδης Πρόδρομος 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Δανιηλίδης Πρόδρομος έχει γεννηθεί το 1974 στην Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος με τη Μητράκα Ελένη και έχουν τέσσερα υπέροχα παιδιά, τη Ζωή την Ευαγγελία , την Ευφροσύνη και τον Αμβρόσιο.

Από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στον Εύοσμο ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ξεκίνησε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών και έχει κατασκευαστική εταιρεία. Παράλληλα τα τελευταία εννιά χρόνια διατηρεί κατάστημα χονδρικής και λιανικής πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού.

Ο αθλητισμός ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του καθώς υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης στον Αίαντα και στην Α.Ε Ευόσμου ενώ ήταν και ενεργό μέλος της Λ.ΕΦ.Ε.Δ από τις πρώτες ώρες της λειτουργίας της. Επιπρόσθετα είναι και εν ενεργεία αθλητής πρακτικής σκοποβολής στον Σ.Κ.Β.Ε.

Μέσα από την ιδιότητά του ως ελεύθερος επαγγελματίας και μέσω της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό, διαθέτει την ευελιξία, την αποφασιστικότητα και το πάθος να αγωνιστεί για την ανάπτυξη του δήμου.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες του αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφιος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» της κυρίας Μαρίας Μανούκα μιας αξιόλογης γυναίκας με όραμα, θέληση, ικανότητα και πραγματικό ενδιαφέρον για το κοινό καλό.

Με γνώμονα την προσφορά στην κοινότητά μας, υπόσχεται να εργαστεί για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, την προώθηση του αθλητισμού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.