Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Δουμάνης Κωνσταντίνος 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Κωνσταντίνος Δουμάνης, είναι παντρεμένος και περήφανος πατέρας τριών παιδιών. Διαμένει μόνιμα στον Εύοσμο τα τελευταία είκοσι χρόνια και αλληλεπιδράει καθημερινά με τους συνδημότες του.

Με την πολυετή πείρα από την εργασία και τις σπουδές του στον τουρισμό και τη διοργάνωση εκδηλώσεων, καθώς και με ενεργή συμμετοχή στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου και Λυκείου ως γενικός γραμματέας, έχει αποκτήσει την ικανότητα να οργανώνει και να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους ανθρώπους.

Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει την επαγγελματική του πορεία και έχοντας τον απαραίτητο χρόνο για να αφοσιωθεί στα κοινά, αποφάσισε να προσφέρει πίσω στην κοινωνία και να διεκδικήσει την ψήφο σας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Με την υποστήριξη της κυρίας Μαρίας Μανούκα και της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», θα εργαστεί ακόμα πιο αποφασιστικά για την πρόοδο, την ανάπτυξη και τη βελτίωση της περιοχής. Ιδιαίτερη έμφαση δεσμεύεται να δώσει στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον δήμο, καθώς όντας και αθλητής στίβου 800 μέτρων γνωρίζει από πρώτο χέρι τα κωλήματα που κρατούν δέσμιους τους αθλητές.

Σας προσκαλεί να του δώσετε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τα συμφέροντά σας και να συνεργαστεί για ένα καλύτερο μέλλον στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Η ψήφος σας είναι πολύτιμη και θα την τιμήσει με αφοσίωση και δέσμευση.