Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Εδίρνελης Σωκράτης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε στον Εύοσμο το 1973 και από το 2010 έως σήμερα κατοικεί μόνιμα στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου με την οικογένειά του, την σύζυγό του Χριστίνα και την μικρή τους κόρη Μαρία.

Έχει σπουδάσει «Ελληνικό Πολιτισμό» στη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ενώ έχει κάνει και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων.

Μετά από 22 χρόνια εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα ως εργοδηγός – μηχανολόγος αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την καλλιέργεια βιολογικών καλλιεργειών και τη μεταποίησή τους. Παράλληλα όσο εργαζόταν ως υπάλληλος, ήταν εκλεγμένος στη Διοίκηση Παμμηχανικής Ένωσης Ελλάδος και στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία χρόνια έχει συγγράψει βιβλίο που έχει σχέση με το αθλητικό σωματείο της πόλης. Στόχος του επόμενου βιβλίου του είναι η επίσκεψη και η έρευνα των τόπων όπου έμεναν οι πρόγονοί πριν την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση θεωρεί πως είναι χρέος για όλους μας, μπορεί να προσφέρει ανιδιοτελώς στον τόπο και για αυτόν το λόγο αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.

Επέλεξε να συστρατευτεί με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» καθώς είναι βέβαιος πως η Μαρία Μανούκα έχει την ικανότητα να αποδείξει μέσα από την υλοποίηση του προγράμματός της ότι την επόμενη τετραετία μπορεί να αλλάξει άρδην η εικόνα του δήμου προς το καλύτερο.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»ι