Το Κέντρο Υγείας Ευόσμου επισκέφθηκε σήμερα η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού- Ευόσμου» Μαρία Μανούκα. Συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς
συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού, η υποψήφια Δήμαρχος ενημερώθηκε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή άσκηση του λειτουργήματός τους, καθώς και για τα απαιτούμενα βήματα που πρέπει να γίνουν αναφορικά με την αναβάθμισή του.

Αφού χαιρέτισε ασθενείς και συνομίλησε μαζί τους, η κυρία Μανούκα κατέγραψε τα ζητήματα που τέθηκαν υπόψη της και στον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε εστίασε στην ανάγκη ανανέωσης του ιατρικού εξοπλισμού. Επίσης, έθεσε ως προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού που υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας ώστε οι δημότες να απολαμβάνουν απρόσκοπτα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Σε δήλωση που έκανε μετά το τέλος της επίσκεψης η κυρία Μανούκα επισήμανε ότι «οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας αντανακλούν το δείγμα πολιτισμού κάθε κοινωνίας. Δεδομένου ότι στα χρόνια της πανδημίας ο χώρος της υγείας δοκιμάστηκε λόγω των τεράστιων πιέσεων που δέχθηκε, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για τις αντοχές, τον επαγγελματισμό και την ενσυναίσθηση που επέδειξε.

Ο συνδυασμός μας δίνει βαρύνουσα σημασία στο πεδίο της υγείας. Γι’ αυτό και η σημερινή ενημέρωση αποτελεί το πρώτο βήμα μιας σειράς παρεμβάσεων που ετοιμάζουμε προκειμένου μετά τις δημοτικές εκλογές οι συνδημότες μας να είναι υπερήφανοι για το Κέντρο Υγείας Ευόσμου και να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα πρέπει της εποχής.

Στεκόμαστε δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική τους και διεκδικούμε το αυτονόητο: Μείωση του χρόνου αναμονής των πολιτών, καλύτερο εξοπλισμό και περισσότερο προσωπικό. Η επίσκεψή μας δεν είναι… προεκλογική, αλλά η αρχή μιας γόνιμης συνεργασίας η οποία θα συνεχιστεί και μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, όταν θα είμαστε διοίκηση. Άλλωστε, η υγεία μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης κάθε δήμου, κάθε τοπικής κοινωνίας».

Μαρία Μανούκα
Υποψήφια Δήμαρχος
Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»