Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ερμείδης Χαράλαμπος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Ερμείδης Χαράλαμπος γεννήθηκε στην Αριδαία. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Από το 1994 μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη στο Ελευθέριο – Κορδελιό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο και στο Λύκειο αντίστοιχα.

Έχει απασχοληθεί παλιότερα σε αγροτικές εργασίες αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία και γνώση στον αγροτικό τομέα. Έξι χρόνια δούλεψε σε εταιρεία με ελαστικά και 23 χρόνια σε τεχνική εταιρεία με την ειδικότητα του χειριστή μηχανημάτων.

Με την υποψηφιότητά του στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα, θέλει να εκφράσει την πρόθεσή του να υπηρετήσει τα συμφέροντα των εργατικών στρωμάτων του δήμου μας, ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Επιθυμεί να συμβάλλει στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμο