Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ζαρόγιαννου Ειρήνη

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε το 1980 και τα τελευταία 20 χρόνια διαμένει μόνιμα στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και μητέρα δύο παιδιών.

Με αγάπη πάντα για το αντικείμενο που έχει σπουδάσει φροντίζει αδιάλειπτα να ενημερώνεται για τις νέες τεχνολογίες και τον αντίκτυπό τους σε διάφορους τομείς της κοινωνίας μας. Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι ένα από τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα.

Η απασχόλησή της ως διοικητική υπάλληλος στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών και στον Δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου την έχει βοήθησει να καταλάβει την οργανωτική δομή της τοπικής αυτοδιοίκησης και να εντοπίσει την ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών του δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Ως ανήσυχο πνεύμα που είναι και θεωρώντας πως η νέα γενιά θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα την κινητήριο δύναμη της προσωπικής της εξέλιξης στη ψηφιακή εποχή που ζούμε, εργάστηκε αργότερα ως εκπαιδευτικός πληροφορικής και ρομποτικής στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Ευόσμου και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας. Στο έργο της αυτό, θέλοντας επιπρόσθετα να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες του 21ου αιώνα, υπήρξε προπονήτρια ομάδων για την συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας της First Lego League (FLL) και της World Robot Olympiad (WRO).

Συστρατεύεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου» γιατί θεωρεί πως έχει τα εχέγγυα για να φέρει την ανάπτυξη στον δήμο.