Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ζαχαράκη Κωνσταντίνα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Η Κωνσταντίνα Ζαχαράκη είναι κάτοικος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε τμήματα λιανικών πωλήσεων επίπλου καθώς επίσης διετέλεσε και διευθύντρια στο τμήμα των πωλήσεων σε μεγάλη επιχείρηση λιανικού επίπλου. Στη συνέχεια διατήρησε τη δική της επιχείρηση – κατάστημα λιανικού εμπορίου λευκών ειδών και στρωμάτων με την επωνυμία “TAKE A NAP”.

Καθημερινά έρχεται αντιμέτωπη με όλα τα μελανά αλλά και τα φωτεινά σημεία του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Ενός δήμου που «αγκαλιάζει» πολλές χιλιάδες ανθρώπων που ζουν, δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή κινούνται ως επισκέπτες στην περιοχή μας.

Επιλέγει να συστρατευτεί στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» γιατί πιστεύεί πως η ίδια διαθέτει όλα τα προσόντα για να ηγηθεί επιτυχώς στη διοίκηση και κατ’ επέκταση ο δήμος μας να μπορέσει να αναπτυχθεί στον βαθμό που του αξίζει.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα, συμμετέχει και η ίδια σε αυτήν την προσπάθεια της κας Μανούκα για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων του δήμου. Σκοπός της είναι όλοι μαζί με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου» να μπορέσουν να εγκύψουν πάνω από τα φλέγοντα θέματα του Δήμου και να μπορέσουν να προσφέρουν μεθοδικά εφαρμόσιμες λύσεις στα άλυτα προβλήματα χρόνων.

Σας καλούν να τους εμπιστευτείτε και να τους στηρίξετε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»