Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ζησίδης Δημήτριος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ελευθέριο Κορδελιό, όπου ακόμη και σήμερα είναι η μόνιμη κατοικία του.

Η διαδρομή του στον αθλητισμό δεν ήταν εύκολη αλλά του δίδαξε να θέτει στόχους και να παλεύει με όλες μου τις δυνάμεις και με πίστη για αυτούς!

Ειναι δημόσιος υπάλληλος στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Ξεκίνησε τον Αθλητισμό το 2007 και το 2008 κατέλαβε την 4η θέση στους παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου. Το 2013 απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό του Σουόνσι της Αγγλίας, ενώ ένα χρόνο μετά, το 2014 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Ντουμπάι.

Το 2015 είχε τη χαρά να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Κατάρ, και το 2016 είχε την μεγαλύτερη επιτυχία αποσπώντας το χάλκινο μετάλλιο στους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας! Τέλος, το 2018 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό του Λονδίνου.

Αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο μας, Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου, και να στηρίξει την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Μανούκα γιατί πιστεύει στο όραμα που έχει για το δήμο και θεωρεί ότι θα σταθεί συνοδοιπόρος και υποστηρίκτρια όλων των αθλητών για την κατάκτηση των ονείρων τους. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να είναι δίπλα της και να την στηρίξει!»