Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ζκούβα Ευδοξία 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Ευδοξία Ζκούβα διαμένει στο Ελευθέριο Κορδελιό εδώ και 32 χρόνια.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου. Κατέχει πτυχίο τμήματος μηχανογραφημένης λογιστικής και έχει συμμετάσχει σε πολλά πιστοποιημένα σεμινάρια που αφορούν την οικονομία, την ψυχολογία και τον πολιτισμό.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της παράδοσης από τα παιδικά της χρόνια ενώ παράλληλα συμμετέχει σε δύο εξαιρετικά χορωδιακά σύνολα της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ως εθελόντρια της κοινωνικής πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού, επί 12ετίας και ως Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νιώθει πολύ περήφανη που μπορεί να υπηρετεί ανιδιοτελώς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας και δη ψυχικά ασθενή, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.

Έχοντας λοιπόν την γνώση και την εμπειρία στους δύο αυτούς τομείς, κοινωνικής πρόνοιας και πολιτισμού, ως υποψήφια του συνδυασμού της αξιόλογης Μαρίας Μανούκα, υπόσχεται ότι θα εργαστεί για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο και πιο φιλικό απέναντι στη διαφορά.

Σας καλεί να μας τους εμπιστευτείτε! «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»