Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ηλιόπουλος Ακύλας

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Ακύλας Ηλιόπουλος είναι μόνιμος κάτοικος δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες, η μία τελειόφοιτη Λυκείου και η άλλη Γυμνασίου.

Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται ως ελέυθερος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό τομέα και αναλαμβάνει ανακαινίσεις.

Αφιερώνει πολύ χρόνο στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ταεκβοντό. Η φυσική δραστηριότητα είναι μέρος της ζωής του και πιστεύει στα οφέλη του αθλητισμού.

Επιπλέον, συμμετέχει ενεργά σε σύλλογο προστασίας των ζώων, καθώς αντιμετωπίζει τη φιλοζωία ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα. Η προστασία και η φροντίδα των ζώων στον δήμο είναι κάτι που τον απασχολεί βαθιά, και είναι πρόθυμος να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών για τα ζώα.

Τον ενδιαφέρει επίσης ιδιάιτερα η νεολαία του δήμου. Πιστεύει ότι η νέα γενιά αποτελεί το μέλλον, και θέλει να εργαστεί για τη δημιουργία ευκαιριών και προγραμμάτων που θα ενισχύσουν την εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους.

Προκειμένου να προσφέρει στο δήμο αποφάσισε να συμπορευτεί με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα, δεσμευόμενος για ένα καλύτερο μέλλον για όλους και κυρίως για τους νέους του τόπου.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»