Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τοκαλίδου Θέμιδα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε στις 17/01/1983 στην Τυφλίδα της Γεωργίας και διαμένει στην Ελλάδα από το 1995. Κατοικεί στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου από το 2004. Είναι ποντιακής καταγωγής και μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Οι γονείς της ονομάζονται Τοκαλίδης Αντύπας (νυν Μαθηματικός) και Τοκαλίδου Μαρία (νυν Χημικός).

Είναι παντρεμένη με τον Καρυπίδη Αλέξανδρο του Μπόρις (Δημόσιος Υπάλληλος), με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, την Αννίτα, τον Πάρη και τον Έκτορα. Είναι απόφοιτος (ΤΕΕ) Συστημάτων Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Δικτύων. Μιλάει ρωσικά, αγγλικά και τούρκικα.

Από το 2003 ως το 2008 εργάστηκε ως Υπάλληλος Γραφείου σε αντιπροσωπεία κινητής τηλεφωνίας και από το 2010 ως το 2017 ως ταμίας στη ΔΕΗ Α.Ε. Επίσης εργάστηκε για δυο οκτάμηνα στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού ως Διοικητικός Υπάλληλος. Υπήρξε πρόεδρος στο ΔΣ στο 3ο, 10ο και 12ο νηπιαγωγείο Κορδελιού τη σχολική περίοδο 2021-2022. Σήμερα εργάζεται στον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων στον Λευκό Πύργο στο πωλητήριο. Έκανε αθλητισμό καλαθοσφαίρισης στην ομάδα του Φοίνικα – Καλαμαριάς για τρία χρόνια. Τα χόμπι της είναι η γυμναστική και το διάβασμα.

Αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και συγκεκριμένα να δώσει την προσωπική της μάχη και να διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών της για τη θέση της δημοτικής συμβούλου στην παράταξη της Μαρίας Μανούκα καθώς έχει τη διάθεση και το πάθος να κάνει τα όνειρά της για το δήμο της πραγματικότητα.

Έχουν τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους προβληματισμούς για το δήμο.

Σας ζητάει να είστε μαζί της!