Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Θεοφάνους Ραχήλ

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Ραχήλ Θεοφάνους είναι χορογράφος, σκηνοθέτης και δραστηριοποιούμαι στο Δήμο επαγγελματικά από το 2004 ως ιδιοκτήτρια σχολής χορού.

Είναι παντρεμένη με το Νίκο Παπαχρήστου, ηλεκτρολόγο μηχανικό και είναι μητέρα τριών παιδιών, της Εύας, γιατρού, του Ιωάννη, φοιτητή ψυχολογίας και του Θεοφάνη, φοιτητή Τεχνολογίας Ιατρικών Μηχανημάτων.

Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού το 1993. Κατέχει πολλά πτυχία σεμιναρίων παιδαγωγικής και χορού τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Βουλγαρία και συγκεκριμένα από την Εθνική Ακαδημία Μουσικής της Σόφιας και από τη Μουσική Ακαδημία Pantso Vladigerof.

Εργάστηκε ως χορεύτρια στο Κρατικό Θέατρο, ως καθηγήτρια χορού και χορογράφος στη Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης – Κέντρο Ορχηστρικής Τέχνης, στη Δημοτική Κοινωνικοπολιτιστική Επιχείρηση Δήμου Σταυρούπολης “ΙΡΙΣ”, στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Επικοινωνίας και Κοινωνικής Πρόνοιας Πτολεμαΐδας.

Συμμετείχε ως χορογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Ευόσμου καθώς και ως χορογράφος και ηθοποιός σε παραγωγές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους της Κινηματογραφικής Ομάδας του Δήμου Ευόσμου
πάντα με έδρα το Πνευματικό Κέντρο Ευόσμου.

Ασχολείται ως ενεργός πολίτης με τα κοινά μέσα από τις δράσεις αλληλεγγύης και εθελοντισμού της λέσχης Lions Θεσσαλονίκη «Ολυμπιάς» της οποίας είναι πρόεδρος.

Στο πλαίσιο τέτοιων δράσεων οργανώνει παραστάσεις στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τα παιδιά του Παιδοογκολογικού μαζί με τα παιδιά αλλά και με τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές της Κλινικής.

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώθηκε για την απόφαση της κ. Μαρίας Μανούκα να παλέψει εντίμως και να διεκδικήσει την ψήφο των κατοίκων του δήμου μας, Κορδελιού – Ευόσμου στις επόμενες δημοτικές εκλογές, για τη θέση της δημάρχου.

Συστρατεύεται με τη Μαρία Μανούκα και θα συμμετέχει στην παράταξή της σαν υποψήφια δημοτικός σύμβουλος.

Η ευαισθησία, η ικανότητα, η παιδεία και το σημαντικότερο οι θέσεις της, την δεδομένη χρονική στιγμή που ο δήμος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με σωρεία σοβαρών προβλημάτων, καθιστούν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα υποδειγματική.

Ένας δήμος με χρόνιες ανεπάρκειες και παθογένειες έχει ανάγκη από μια γυναικεία ηγεσία που θα αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης του δήμου με κριτήριο την κοινωνική δικαιοσύνη.