Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Καλαϊτζίδης Χαράλαμπος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Χαράλαμπος Καλαϊτζίδης γεννήθηκε στο Πλαγιοχώρι Κιλκίς και από το 1963 κατοικεί στον Εύοσμο. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Χατζηστάση με την οποία έχουν δύο κόρες. Η επαγγελματική του δράση εκτείνεται σε διάφορους τομείς από πολύ μικρή ηλικία.

Το ενδιαφέρον του αλλά και το πάθος του με τα κοινά ξεκινά αρκετά χρόνια πριν καθώς η προσφορά στον συνάνθρωπο αλλά και το κοινωνικό σύνολο ήταν πάντα προτεραιότητά του. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ, υπεύθυνος στην πρώην χορωδία νέων αλλά και ενηλίκων του δήμου μας καθώς και μέλος στην οικονομική Επιτροπή αλλά και στον κοινωνικό συντελεστή.

Η κινητήριος δύναμη για την ενασχόλησή του με τα κοινά ήταν, είναι και θα είναι η αστείρευτη αγάπη του για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου αλλά και η πίστη του για έναν τόπο με προοπτική και μέλλον. Γι’ αυτό αποφάσισε να στηρίξει την Μαρία Μανούκα και να συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» καθώς πιστεύει σ’ αυτή την δυναμική γυναίκα ξέροντας πως όταν υπάρχει θέληση, πίστη και όραμα ακόμα και οι πιο ακατόρθωτοι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν!