Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Καλογιάννης Κωνσταντίνος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Καλογιάννης Κωνσταντίνος είναι ιατρός, ιδιώτης Παθολόγος στο Κορδελιό από το 2020. Είναι παντρεμένος με την Πάσχου Στέλλα, ιατρό Νεφρολόγο στο ΓΝΘ Γ. Παπανικολάου.

Γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη δημοτική ενότητα του Ελευθερίου Κορδελιού. Φοίτησε στο 7ο Δημοτικό σχολείο, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Ενιαίο Λύκειο Κορδελιού. Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία στο πανεπιστήμιο της L’ Aquila. Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ως Οπλίτης Ιατρός Μονάδας στο ΚΕΤΘ Αυλώνα και 3ο ΤΕΑΣ Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Ειδικεύτηκε στην Eσωτερική Παθολογία αρχικά στην παθολογική κλινική του ΓΝ Κοζάνης ΄’Μαμάτσειο’’ και έπειτα στην Παθολογική κλινική του ΓΝΘ Γ. Παπανικολάου. Μετά τη λήψη του τίτλου ειδικότητας, παρείχε τις υπηρεσίες του στην Παθολογική κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.
Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής στην κλινική διαβητολογία του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙΠΑΕ). Έχει άριστη γνώση της Ιταλικής Γλώσσας και επαρκούς της Αγγλικής.

Παράλληλα έχει λάβει μέρος σε κλινικές μελέτες-εργασίες και συμμετείχε σε συνέδρια συνεχιζόμενης κατάρτισης που αφορούν σε όλο το φάσμα της Εσωτερικής Παθολογίας.
Επίσης κατέχει διδακτική εμπειρία ως εκπαιδευτής στα Δημόσια ΙΕΚ Σίνδου, Κουφαλίων και Θέρμης (2014-2015).

Από το 2009-2012 είχε ενεργή εθελοντική δράση στην Μ.Κ.Ο “Croce Bianca” (εθελοντική ένωση πρώτων βοηθειών και δημόσιας εποπτείας) TERAMO Ιταλίας.

Ως γιατρός και ως γέννημα-θρέμμα του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου μπορεί να υποσχεθεί πως κάθε επαγγελματική και προσωπική του δεξιότητα θα είναι στη διάθεση του Δήμου και της υποψήφιας Δημάρχου, Μαρίας Μανούκα. Η Ανάπτυξη και η Ευημερία του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου θα βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου».

Ήρθε η ώρα να αλλάξει την δυναμική του Δήμου!