Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Καπετάνιου Χριστίνα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Χριστίνα Καπετάνιου, είναι 27 ετών και διαμένει στον δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Από μικρή ασχολήθηκε με τη ζωγραφική, και η αγάπη της για την τέχνη της έδωσε κίνητρο να εξελίξει τις δεξιότητές της. Σπούδασε στην ABC De Paris Αθήνας και αποφοίτησε με το Certificat De Fin D’ ‘Etudes Pour Dessin-Peinture. Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποκτώντας πτυχίο και μεταπτυχιακό ως καλλιτέχνης και εκπαιδευτικός της τέχνης. Ολοκλήρωσε επίσης μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στις οπτικοακουστικές τεχνολογίες της ψηφιακής εποχής και έχει συμμετάσχει και σε προγράμματα Erasmus. Έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις και διδάσκει τέχνη σε σχολεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 2016 που ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα μέχρι και σήμερα.

Της αρέσει να συνδυάζει παραδοσιακά μέσα και νέες τεχνολογίες για να αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα. Μέσα από τη δουλειά της, αναδεικνύει τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και τεχνολογίας. Μέσω της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου AI δημιουργεί συμμετοχικά έργα τέχνης που συνδυάζουν το φυσικό και το ψηφιακό.

Μέσω της ανάπτυξης και βελτίωσης των πάρκων, των δημόσιων χώρων, των πολιτιστικών κέντρων και των μουσείων, μπορεί να προαχθεί η κοινωνική συνοχή και η ευημερία των πολιτών. Βασική της επιδίωξη είναι να προωθήσει την πολιτιστική ποικιλία και την έκφραση της τοπικής ταυτότητας, προσφέροντας υποστήριξη για την ανάπτυξη πολιτιστικών εκδηλώσεων, εκθέσεων, θεατρικών παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων που προάγουν την τέχνη και την πνευματική εμπειρία.

Η εμπειρία της ως καλλιτέχνης της έχει δώσει τη δυνατότητα να έχει μια πιο ευαίσθητη και δημιουργική προσέγγιση στα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινότητας. Αυτός είναι και ο λόγος της υποψηφιότητάς της ως κοινοτική σύμβουλος Κορδελιού με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» καθώς αντιλαμβάνεται την τέχνη ως ένα μέσο έκφρασης και επικοινωνίας που μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των κοινωνικών προβλημάτων και στην προώθηση της πολιτισμικής ποικιλίας και κοινωνικής συνοχής.

 

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»