Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Καραγιαννάκη Ειρήνη 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Ειρήνη Καραγιαννάκη, είναι 33 ετών και κατοικεί στην περιοχή του Κορδελιού. Ως απόφοιτη του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας αλλά και ως μεταπτυχιακή απόφοιτη στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης απέκτησε όλες εκείνες τις γνώσεις και την εμπειρία που της επιτρέπουν να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ευάλωτων ομάδων και των ατόμων με αναπηρία. Μάλιστα χάρη στη γνώση της νοηματικής γλώσσας αλλά και του συστήματος braille μπόρεσε να εργαστεί επιτυχώς ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής στην Αθήνα.

Επιλέγει να στηρίξει την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Μανούκα και την παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου” γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Η κα. Μαρία Μανούκα αντιπροσωπεύει τη δέσμευση για την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης, την ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών του δήμου.

Σας καλεί να τους στηρίξετε σε αυτήν την προσπάθεια, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε έναν δήμο όπου θα υπάρχει άπλετος και ανοιχτός χώρος προόδου, και συμμετοχής για όλα τα άτομα.

Μαζι στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.