Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κατσίκα Στέλλα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Στέλλα Κατσίκα, είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ασχολείται με την εκμάθηση ξένων γλωσσών και υποστηρίζει ενεργά την εθελοντική δράση ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια.

Ως μόνιμη κάτοικος στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου διαπιστώνει και η ίδια τα ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά στον Δήμο και χρειάζονται την προσοχή μας.

Επιλέγει να συμπορευτεί με την Μαρία Μανούκα και τον συνδυασμό “Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου”, καθώς δεσμεύεται ως ομάδα να δουλέψει για έναν βιώσιμο και λειτουργικό Δήμο.

Όπως όλοι γνωρίζουν, τα χρόνια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στον Δήμο απαιτούν δυναμική ανάληψη πρωτοβουλιών. Σε αυτήν την κατεύθυνση, η υποψήφια δήμαρχος, Μαρία Μανούκα, πρεσβεύει τις ίσες ευκαιρίες για όλους και φιλοδοξεί να ενδυναμώσει τη γυναικεία παρουσία σε κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής του τόπου.

Οφείλουν, λοιπόν, ως η νέα γενιά δημοτών να συμπορευτούν και να καταθέσουν τις ιδέες για έργα ανάπτυξης, ώστε να διαμορφώσουν έναν εκσυγχρονισμένο και πρότυπο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου. Τα δικαιώματα και οι ανάγκες θα μπουν πλέον στην πρώτη γραμμή!

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουν στο πλευρό τους. 

Σας ευχαριστεί προσωπικά για την εμπιστοσύνη σας!