Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κεραμιδόπουλος Θεόδωρος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε το 1968 στην ακριτική Μεσοποταμία Καστοριάς. Είναι παντρεμένος με την Αντωνία Καραμανλίδου και έχει τρία παιδιά, την Άννα Μαρία (δικηγόρος), τον Ηλία (φοιτητής ιατρικής ΑΠΘ), τον Γιώργο (φοιτητής χημικών μηχανικών ΑΠΘ).

Είναι πτυχιούχος του τμήματος φυτικής παραγωγής της σχολής Τεχν. Γεωπόνων Θεσσαλονίκης και ασκεί το επάγγελμα του πράκτορα ασφαλειών τα τελευταία 27 χρόνια, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Το 1999 μαζί με τη σύζυγό του επέλεξε το δήμο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου για να ζήσει, να εργαστεί και να μεγαλώσει τα παιδιά του. Μόνιμος κάτοικος πλέον της περιοχής Ελπίδας του Ευόσμου, γνωρίζει -καθώς τα βιώνει και ο ίδιος- τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Παράλληλα, είναι επί πολλά συναπτά έτη μέλος του συμβουλίου του «Αίαντα» Ευόσμου (ποδοσφαιρικό τμήμα).

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοινώνει πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου», καθώς θεωρεί πως η υποψήφια δήμαρχος, Μαρία Μανούκα, έχει όλα τα εχέγγυα να οδηγήσει το δήμο στην Ανάπτυξη, με την αξιοπρέπεια, την κοινωνική ευαισθησία και την εργατικότητα που τη διακρίνει.

Σας προσκαλεί να έρθετε μαζί τους για να κάνουν πράξη το όνειρό τους για ένα δήμο πρότυπο, γιατί οι κάτοικοι του δήμου Ελ. Κορδελιού Ευόσμου αξίζουν πολλά περισσότερα και θα τα έχουν.