Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κοβατσιάδης Χρήστος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Χρήστος Κοβατσιάδης γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1967 στην Καστοριά και αφού αποφοίτησε από το Επαγγελματικό – Τεχνικό Λύκειο Καστοριάς, συνέχισε τις σπουδές του στις Φυσικές Επιστήμες στο Ε.Α.Π.

Για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, το 2001 παρακολούθησε πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας, στο Oakton Community College στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Επίσης, την ίδια χρονιά παρακολούθησε ειδικό σχολείο σε θέματα ασφάλειας στο International Protective Services Agency στο Ιλινόις. 

Στην επαγγελματική του δραστηριότητα, εργάζεται σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας και το διάστημα από το 2019 έως το 2022 διετέλεσε Διευθυντής Ανάπτυξης σε όμιλο υγείας, γεγονός που του προσέφερε πολύτιμες γνώσεις και ικανότητες αντιμετώπισης προκλήσεων. 

Όσον αφορά την πολιτική του δράση, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς για τέσσερα χρόνια (1998 – 2002). Επιπλέον, ήταν άτυπος σύμβουλος του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης από το 2001 έως το 2004. Το 2009, «κατέβηκε» στις Εθνικές Εκλογές ως υποψήφιος Βουλευτής στον Νομό Καστοριάς, ενώ το 2012 έβαλε υποψηφιότητα στην Α’ Θεσσαλονίκης ως υποψήφιος βουλευτής. Στο ενδιάμεσο το 2010 έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Γούνας Α.Ε. υπό το Υπουργείο Ανάπτυξης. Ακόμη, είναι επίτιμο μέλος του συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας με έδρα το Παρίσι από το 2010 και της Ένωσης Συμμάχων Πολεμιστών Μακεδονικού Μετώπου (1916-1918). Επιπλέον, παρακολούθησε το Συνέδριο της Black Sea Trade and Development Bank της Νοτιοανατολικής Ευρώπης – Μαύρης Θάλασσας το 2011 και το Συνέδριο που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Strategy International το 2011 και το 2012, υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ και του Κέντρου Μελετών – Εθνικής Ασφαλείας (Κ.Ε.Μ.Ε) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Εκτός από την πολιτική δράση, αποδίδει μεγάλη σημασία στην κοινωνική προσφορά. Διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου για επτά συνεχή έτη, από το 1999 έως το 2006. Είναι εθελοντής αιμοδότης και έχει ασχοληθεί με τη ζωγραφική και τη στιχουργία. 

Με την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», θέλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα των συμπολιτών του. 

Αποφάσισε συνειδητά να σταθεί στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα διότι η ίδια είναι ένας ικανός και δραστήριος άνθρωπος με βαθιά γνώση των τοπικών αναγκών και προκλήσεων. Με την ηγεσία της, έχει αποδείξει πως ξέρει πολύ καλά πως να ενώνει ανθρώπους, ομάδες και δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής μας. 

Σας ευχαριστεί για την υποστήριξή σας μέχρι σήμερα. 

Σας ζηταει να τους στηρίξετε έμπρακτα για το καλό του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου!