Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κομπανίδης Ιωάννης 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Κομπανίδης Ιωάννης διανύει το 20 έτος της ζωής του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Αποφοίτησε από το Λύκειο με ειδικότητα στον τομέα της Διοίκησης και Οικονομίας. Είναι νέος επιχειρηματίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας καθώς πρόσφατα άνοιξε ένα κατάστημα στον Εύοσμο.

Με αυτήν του την ενέργεια αποδεικνύει ότι έχει όνειρα και φιλοδοξίες που πραγματοποιούνται, για το καλύτερο. Από μικρή ηλικία, από τα έξι του χρόνια, αφιερώθηκε στο ποδόσφαιρο και βίωσε τις δύσκολες συνθήκες να μην υπάρχουν υποδομές για να αθληθεί κάποιος στον δήμο. Είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν πάρκα και παιδικές χαρές με ασφάλεια για τις μικρότερες ηλικίες.

Καθημερινά αλληλεπιδρά ουσιαστικά με τη γενιά του είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Πρόκειται για μία γενιά που δεν έχει ακουστεί, καθώς κάνεις δεν την συμπεριλαμβάνει στα σχέδια του. Ο ίδιος προσωπικά καθώς και ολόκληρη η παράταξη της κας. Μαρίας Μανούκα είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν αυτές τις φωνές, και σας παρακινεί να τους στηρίξετε με την ψήφο σας, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε θαρραλέα και σωστά όλα όσα μας αξίζουν.

Συμμετέχει ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Κορδελιού στον συνδυασμό της κας. Μαρίας Μανούκα με σκοπό να αγωνιστεί ενεργά και ο ίδιος για το μέλλον του Δήμου! Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.