Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κοντογιάννης Χρήστος 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Χρήστος Κοντογιάννης, έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη το 1982 και κατοικεί στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδίκευση Μηχανικού αυτοκινήτων και από το 2002 εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ελληνικής ιδιοκτησίας ενώ τα τρία τελευταία χρόνια απασχολείται παράλληλα ως ελεύθερος επαγγελματίας σε επιχείρηση ταχυδιανομής φαγητού. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, οκτώ και πέντε ετών.

Επιθυμία του είναι να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον δήμο και με τη βοήθειά σας να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής.

Γι’ αυτόν τον λόγο θα σταθεί στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με σκοπό να εκπροσωπήσει δίκαια τα αιτήματα των συνδημοτών του για έναν πιο ακμαίο δήμο σε όλους τους τομείς.