Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κοντσίδης Αντώνιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Αντώνης Κοντσίδης, κατοικεί στον Ευόσμο, και είναι πατέρας δύο παιδιών, της Σοφίας και του Νικολάου. Επί σειρά ετών, δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Η πολιτική του πορεία έχει περιλάβει σημαντικές θέσεις και υπηρεσίες προς το Δήμο. Συγκεκριμένα, διετέλεσε αντιδήμαρχος στο Δήμο Ευόσμου για διάστημα δύο ετών, έχοντας επίσης αναλάβει το αξίωμα του Προέδρου του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας στην προώθηση και την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στο Δήμο μας. Επιπλέον έχει διατελέσει Πρόεδρος του Γ.Σ Ηλιούπολης.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουμε αντιμετωπίσει σοβαρές δυσκολίες στον Δήμο μας, όπου η αδράνεια και η έλλειψη προόδου έχουν κυριαρχήσει. Αντιμετωπίζοντας αυτήν την κατάσταση, έχει αποφασίσει να επιστρέψει στον αγώνα για τη βελτίωση του Δήμου μας, συμμετέχοντας στην παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου”, με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα.

Πιστεύει ακράδαντα ότι η Μαρία Μανούκα, είναι η κατάλληλη προσωπικότητα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Με δικές μας προσπάθειες και σκληρή δουλειά, στοχεύουμε στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία της κοινότητάς μας».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»