Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κουζουκάκης Γεώργιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Γιώργος Κουλουκάκης γεννήθηκε το 1967 στο Κιλκίς. Διατηρεί έναν ευτυχισμένο γάμο και κατοικεί στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμο. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (ΑΠΘ). Σήμερα απασχολείται επαγγελματικά ως βοηθός ηλεκτρολόγου σε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ Η/Υ.

Με πείρα στον τομέα της ηλεκτρολογίας και της φυσικής αγωγής, έχει στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη του δήμου με μια προοδευτική και βιώσιμη προσέγγιση.

Ένα από τα κύρια θέματα που θέλει να ασχοληθεί είναι η βελτίωση του φωτισμού και της ασφάλειας στους δρόμους και τις πλατείες του δήμου μας. Επίσης, προτίθεται να συμβάλλει στην ανάπτυξη και βελτίωση των πεζοδρομίων, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τους πεζούς. Είναι σημαντικό να δημιουργήθει ένας δήμος προσβάσιμος για όλους!

Η επιλογή του να συνεργαστεί με τη Μαρία Μανούκα ως επικεφαλής της παράταξης οφείλεται στο γεγονός ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ιδέες για την ανάπτυξη του δήμου.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».