Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κουζουκάκης Ιωάννης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Γιάννης Κουζουκάκης γεννήθηκε το 1970 στο Κιλκίς. Σήμερα διαμένει στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου που τον θεωρεί δεύτερη πατρίδα του. Είναι πτυχιούχος από ιδιωτική σχολή με την ειδικότητα του επαγγελματία μάγειρα, γεγονός που του δίδαξε την σημασία της συνεργασίας, της δημιουργικότητας και της προσήλωσης στην ποιότητα. Ακόμη, αποφοίτησε απο το τεχνικό επαγγελματικό Λύκειο Κιλκίς με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου αποκτώντας πολύτιμες τεχνικές γνώσεις γύρω από τον τομέα της ενέργειας.

Σήμερα εργάζοται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Αποφάσισε να συστρατευτεί με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» διότι επιθυμεί να συμβάλλει στην ανάδειξη του δυναμικού της περιοχής, εστιάζοντας σε τομείς όπως η προώθηση της τοπικής οικονομίας και η ενίσχυση του πολιτισμού. Σκοπός του είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.