υποψηφια3-9
Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κουτσόμηνου Κυριακή

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Κυριακή Κουτσόμηνου, γεννήθηκε το 1982 στη Λειβαδιά, και ζει στον Εύοσμο. Είναι μητέρα ενός υπέροχου αγοριού, μαθητή Β΄ Γυμνασίου.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων / Διαχείρισης Πληροφοριών του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Διδακτική, Παιδαγωγική και Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών» (“MSc in Didactics, Pedagogy and Information and Communications Technology (ICT)”).

Εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ως Πληροφορικός από το 2005 αλλά και ως επιμορφώτρια ενηλίκων στα ΚΔΒΜ (Κέντρα Δια Βίου Μάθησης) και στα ΣΔΕ (Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας).

Λόγω της φύσης της εργασίας της ως εκπαιδευτικός, έχει υπηρετήσει και γνωρίσει αρκετά μέρη της Ελλάδας, πόλεις και χωριά, συμμετέχοντας πάντα ενεργά στα δρώμενα τους.

Από αυτή την περιπλάνησή της, έχει συλλέξει όλα τα καλά κάθε περιοχής και μέσω του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ» με επικεφαλής την κα Μαρία Μανούκα, θέλει να γίνουν γνωστά και γιατί όχι και να υιοθετηθούν από τον Δήμο μας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»