Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κρυωνά Βαρβάρα (Βάνα)

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Βαρβάρα – Βάνα Κρυωνά, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1977 στην Θεσσαλονίκη και είναι μόνιμη κάτοικος του Δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.

Έχει την χαρά να είναι μητέρα ενός υπέροχου αγοριού, μαθητή της Α’ λυκείου.

Αποφοίτησε από το 1ο γενικό λύκειο Ευόσμου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σερρών, στο τμήμα λογιστικής.

Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια μηχανογράφησης και μάρκετινγκ στο ΠΑ.ΜΑΚ. Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως υπάλληλος γραφείου στον ιδιωτικό τομέα, ωστόσο η ανάγκη της για επικοινωνία και η αγάπη της για τις πωλήσεις υπήρξε καταλυτική για να ασχοληθεί επαγγελματικά ως κτηματομεσίτρια στον χώρο των ακινήτων.

Συμπαρατάσσεται και αυτή στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα, καθώς θεωρεί υποχρέωση όλων των νέων ανθρώπων να βγουν μπροστά, να αγωνιστούν και να διασφαλίσουν ανάπτυξη και καλύτερες προοπτικές για τον Δήμο.

Πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πρωτοστατίσει στον Δήμο μία γυναίκα αξιόλογη και ικανή επαγγελματίας όπως η Μαρία Μανούκα, η οποία με τις καινοτόμες και φιλόδοξες ιδέες της μπορεί να δώσει στον Δήμο φτερά για να πετάξει ψηλά.

Το μέλλον των παιδιών εξασφαλίζεται όχι μόνο από ηγέτες ικανούς, αλλά ταυτόχρονα από ανθρώπους τίμιους που πονάνε τον τόπο τους.