Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κυριαζίδου Αικατερίνη

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Κυριαζίδου Αικατερίνη γεννήθηκε το 1964 στην Τούμπα του Νομού Κιλκίς. Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί μόνιμα στον Δήμο Κορδελιού – Εύοσμου από το 1995.

Υπήρξε εκπαιδευτικός, υπηρετώντας την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για 35 χρόνια και συνταξιοδοτήθηκε το 2020. Σημεία – σταθμοί στην καριέρα της, η ανάληψη διευθυντικής θέσης στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, καθώς και η ενασχόλησή της με μειονοτικές ομάδες μαθητών, επιτυγχάνοντας την ομαλή ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, συνεισφέροντας με δυναμισμό και όραμα στη βελτίωση της εκπαίδευσης, προς όφελος μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Ταυτοχρόνα, υπήρξε Αναπληρωματική Αιρετός στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, εκπροσώπησε και προασπήστηκε σταθερά τα αιτήματα και τα δικαιώματα των συναδέλφων εκπαιδευτικών της.

Επιπλέον, επί σειρά ετών ήταν Αντιπρόσωπος στις γενικές συνελεύσεις της Δ.Ο.Ε. (διδασκαλικής ομοσπονδίας) στο γενικό συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και του Ε.Δ.Ο.Θ., αγωνιζόμενη -μεταξύ άλλων- για ζητήματα εργασιακά, οικονομικά, αλλά και συνταξιοδοτικά.

Η προσφορά της στην εκπαίδευση συνεχίστηκε και μέσα από την ενεργό συμμετοχή της σε γονεϊκές πρωτοβουλίες για τη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών εκπαίδευσης στους μαθητές του Δήμου. Θέσεις – κλειδιά για το παραπάνω υπήρξαν αυτή της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Ενιαίο Λύκειο και στο 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου, της Αντιπροέδρου στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς και της Αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων του Νομού Θεσσαλονίκης.

Η προαναφερθείσα πολυετής ενασχόλησή της με τα κοινά σε επίπεδο εκπαίδευσης, κοινωνίας και πολιτισμού έχει ως γνώμονα την πηγαία διάθεσή της για προσφορά και την έμφυτη τάση μου για εθελοντισμό, πάντα υπό το πρίσμα της αίσθησης δικαίου και αλληλεγγύης.

Σε αυτό το πλαίσιο και αξιοποιώντας τα εφόδια από την εμπειρία τόσων ετών, θα είναι υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές του 2023 με τον συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα, έχοντας ως στόχο να αγωνιστούν όλοι μαζί και να επιτύχουν ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, τον τόπο. Με τον δυναμισμό, την προσήλωση και την ακεραιότητα που την χαρακτηρίζουν ως πολίτη.