Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κυριακίδου Μαρία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Μαρία Κυριακίδου, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί μόνιμα στο Κορδελιό. Είναι κόρη του Γεώργιου Κυριακίδη (Αμερικάνος) και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με έξι θαυμάσια παιδιά που καθημερινά την εμπνέουν με τις προσωπικότητές τους να αγωνίζεται και να εξελίσσεται.

Σπούδασε βοηθός μικροβιολόγου και επιθυμεί να εφαρμόσω τις γνώσεις της για μια θετική αλλαγή στον τομέα της υγείας στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Επί δεκαετίες, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, αγκαλιάζοντας τις αξίες της συνέπειας, της ανάληψης ευθυνών και της εργατικότητας. Πιστεύει ότι η εμπειρία της τόσο από τις σπουδές της όσο και από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους κατοίκους του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Με την υποψηφιότητά της ως κοινοτική σύμβουλος Κορδελιού, δεσμεύεται να εργαστεί ακατάπαυστα για να ενισχύσει τον τόπο μας και να προάγει μια κοινότητα πλούσια σε ευκαιρίες, συνεργασία και κοινωνική αλληλεγγύη.

Σας ζητά να την εμπιστευτείτε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»