Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κυριμκυρίδης Ηρακλής

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Ηρακλής Κυριμκυρίδης, είναι 47 ετών και έχει μια όμορφη οικογένεια με δύο υπέροχα παιδιά. Αποφοίτησε από Τεχνικό Λύκειο με εξειδίκευση στα έργα υποδομής και μετέπειτα μεταπήδησε στο ΤΕΙ Λάρισας στο Τμήμα Τεχνολογίας – Γεωπονίας. Επαγγελματικά απασχολείται ως πωλητής σε μεγάλη εταιρεία του Αγροτικού Τομέα.

Από νεαρή ηλικία είχα εκδηλώσει τη διάθεσή του να συμμετέχει στα κοινά και να μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία και τους συνανθρώπους του. Εξ ου και από το γυμνάσιο συμμετείχε πάντα στο 5μελές και το 15μελες των σχολείων με μοναδική του πρόθεση να επικοινωνεί ευκολότερα τα αίτηματα της μαθητικής κοινότητας στους καθηγητές και να διεκδικεί με πάθος και σύνεση όσα χρειαζόμασταν.

Η ποντιακή του παράδοση αποτελεί μέρος της ταυτότητάς του και με χαρά και συνέπεια συμμετέχει σε ποντιακούς συλλόγους και διοικητικά συμβούλια, προωθώντας και διατηρώντας την ποντιακή κουλτούρα και παράδοση ζωντανή.

Σκοπός του μέσω της υποψηφιότητάς του στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα είναι να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του δήμου, του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, και να μπορέσουν όλοι μαζί να αξιοποιήσουν τον πλούτο και την ομορφιά που έχει προκειμένου να προσελκύσει νεόυς ανθρώπους, επιχειρήσεις και επενδύσεις στον τόπο. Παράλληλα, θα εργαστει για την αξιοποίηση και προβολή της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η οποία παραμένει ζωντανή χάρη στην αφοσίωση των συλλόγων. Αυτή η πολιτισμική κληρονομιά χρειάζεται την κατάλληλη μέριμνα και υποστήριξη από τη δημοτική διοίκηση.

Σας καλεί να τους στηρίξετε στην προσπάθειά τους να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα και τις ανάγκες μας στον δήμο.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.