Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κυρκαλάς Ηλίας

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Ηλίας Κυρκαλάς, έχει γεννηθεί στο Παρανέστι της Δράμας αλλά μεγάλωσε στο όμορφο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς. Εδώ και 35 χρόνια ζεί και εργάζεται στον Εύοσμο, και είναι υπάλληλος του ΕΦΚΑ Ευόσμου, πρώην ΙΚΑ Ευόσμου. Η πολυετής του παρουσία στην περιοχή έχει διαμορφώσει τη στενή του σχέση και επαφή με την τοπική κοινότητα. Έχει επιλέξει να εργάζεται εδώ, γνωρίζοντας τη σημασία της προσφοράς στην τοπική ανάπτυξη και ευημερία. Μέσα από την εργασία του και την επαφή του με τους δημότες, έχει αναπτύξει ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης για την προώθηση των τοπικών συμφερόντων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Από το 2010 ασχολείται ενεργά με τα αυτοδιοικητικά θέματα, έχοντας εκλεγεί στη διοίκηση του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου υπό την ηγεσία του τότε Δημάρχου Λαφαζανίδη Ευστάθιου. Στις εκλογές του 2019, τιμήθηκε με την επανεκλογή του στη διοίκηση του Δήμου, αυτή τη φορά με την παράταξη “Νέα Πνοή” του Κλεάνθη Μανδαλιανού, από την οποία αποχώρησε πρόσφατα, για προσωπικούς λόγους. Η πολιτική του δραστηριότητα και η συμμετοχή του στη δημοτική διοίκηση έχουν διαμορφώσει τον επαγγελματικό του προσανατολισμό και τον οδήγησαν στην υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου” της Μαρίας Μανούκα όπου στόχος είναι να ενισχύσουμε την ανάπτυξη της περιοχής μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Με την παράταξη μας, θα επιδιώξουμε να προωθήσουμε αποτελεσματικές λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, όπως η βελτίωση των υποδομών, η προαγωγή της ασφάλειας, η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου